FCG Datawell Oy

pic_logowall

FCG Datawell Oy on alansa johtava yritys pohjoismaissa ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä terveydenhuollon kustannuslaskentaan (KPP – Kustannus Per Potilas) ja suorituskyvyn arviointiin liittyviä ohjelmistoratkaisuja ja -palveluja.

Terveydenhuollon ja sosiaalitoimen toimialalla toimivien pohjoismaisten asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut FCG Datawell Oy:n toimintaa jo yli 25 vuoden ajan.

Uuden kasvuhakuisen Ecomed One -strategiamme lähtökohtana on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Laatu on yhteinen asiamme ja tärkeä menestystekijämme, jolla varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden toimintaamme.

FCG Datawell Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisäksi yrityksellä on kaksi tytäryhtiötä: Datawell Sweden AB Göteborgissa ja Nirvaco AS Oslossa.

FCG Datawell on sitoutunut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia lakeja, viranomaismääräyksiä sekä muita yhteiskunnallisia sopimuksia. FCG Datawell Oy:n tavoitteena on turvata yrityksen pitkänaikavälin tavoitteiden saavuttaminen niin eettisestä, lainsäädännöllisestä kuin myös taloudellisesta näkökulmasta.

Yrityksemme arvot ovat Osaaminen, Oma-aloitteisuus, Luottamus ja Yhteistyö. Arvomme näkyvät päivittäisessä työskentelyssämme. Henkilöstömme on osaavaa ja motivoitunutta ja asiakkaamme kiittävät yhteistyökykyämme.